Pieczony pstrąg z grillowaną cukinią, suszonymi pomidorami i pestką z dyni.
40 zł
cena z wejściówką festiwalową
zawiera kieliszek wina Flavo 2019, Seyval Blanc, Bianca – GRATIS
62 zł
cena
bez wejściówki
PROPOZYCJA SOMMELIERA
Flavo 2019, Seyval Blanc, Bianca Wino o aromatach kwiatowo-owocowych. Wyraźnie wyczuwalne nuty brzoskwiń, melona oraz miodu. Wytrawne, bardzo subtelne i delikatne na podniebieniu. Intryguje swoim łagodnym, zrównoważonym smakiem.
Roztoczański tatar wołowy z grzybami leśnymi i awokado.
Regionalny gulasz z dzika podany z plackiem ziemniaczanym i warzywami sezonowymi.
40 zł
cena z wejściówką festiwalową
zawiera kieliszek wina Pruinae 2019, Seyval Blanc – GRATIS
64 zł
cena
bez wejściówki
PROPOZYCJA SOMMELIERA
Pruinae 2019, Seyval Blanc Wino z późnych zbiorów (Pierwszy Mróz). W zapachu intensywne nuty imbiru, goździków, anyżu, świeżej mięty. Półwytrawne na podniebieniu. W smaku korzenne przyprawy, pieprz i wplatająca się przyjemna słodycz mango.
Niniejsza strona korzysta z plików cookies (tzw. ciasteczka).
Więcej informacji o tym jakich cookies używamy, oraz jak nimi zarządzać, znajdziesz po kliknięciu w „więcej”.